Najnovšie recenzie zo sekcie VGA, DVI, HDMI káble
S telefónom Samsung S23 funguje zrkadlenie dobre na iný monitor, aj cez DEX aj zvuk, všetko OK. Pri zrkadlení na Projektor tiež obraz zrkadlenia ok, ale zvuk už cez projektor nejde. Cez DEX sa dá zvoliť zvuk aspoň cez mobil, alebo prípadne na BT repro, takže to je použiteľné.
Tablet Lenovo Yoga 11 nevie cez túto redukciu vôbec zrkadliť.
- Funguje bez problemov
- Potreboval som ho na prepojenie bezzrkadlovky s TV
Dobrý pomer cena vs kvalita
- Výborné
- Výborné
- Je OK
100 percent doporucujem
- Ak máte 240Hz monitor tak je to nevyhnutnosť.
- Funguje dokonale
V prvom rade som mal problém s tým že cez monitor mi išlo v priebehu hrania súvislá priesvitná veľmi ruší iba čiara zvrchu nadol priebehom hry a to opakovane, mal som obavu že moja grafická karta odchádza do kremíkového neba, ďalšia možnosť obáv bola tá že Monitor ktorý ma vyšiel takmer 600 € sa. ude zrejme tiež odporúčať , ako na jednoduchšie riešenie ma napadlo vymeniť DP kabeláž za kvalitnejšiu ako tú ktorú som mal doma zo Starej grafiky. Na moje obrovské prekvapenie a úľavu to bolo našťastie kabelážou a môžem len potvrdiť že kvalitný kábel, má za následok dokonalý grafický pôžitok.
Hrám na 240Hz pri 2K rozlíšení na RTX 4080tke - a to je už úplne iné kafe ako pri starom DP kábli ktorí vlastne vedel pustiť len 120Hz.
Lacné, plní svoj účel bezproblémov.
- ,,,
- funguje
- full hd rozlíšenie oseká do 720p
- funguje
- ak nemáte hdmi vstup na monitor, je to presne tá redukcia, ktorú potrebujete
- Vyzerá byť kvalitné prevedenie
- kvalitn produkt
- prevod z DP1.2 na HDMI 1.4 (maximálne rozlíšenie 4k/30Hz)
- Alza má nesprávny popis - uvádza výstup HDMI 2.0, čo nie je pravda
- prevodník sa mierne zahrieva
Zlý popis na stránke popisu produktu. Na sáčku je uvedené, že výstup HDMI má rozlíšenie 4k/30Hz
- Funguje bez problemov bez extra SW/ovladacov v Mac OS
Nedajú sa ním pripojiť 2 externé obrazovky ku notebooku.
- splnil účel pripojenia druhej externej obrazovky
- OK
- konverzia HDMI na AVG je bezproblemova
- vyrobok splnil popisovanu funkcnost na 100%
- vystup zvukoveho kanalu cez 3,5” jack
Zobrazujem 61 - 80 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Ďalšie »